Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till och finns tillgängliga på både telefon och mail. Det går såklart också bra att faxa oss eller ställa frågor på vår facebook-sida. Där delar vi även med oss av allt från gästberättelser till vad som händer på hotellet just nu.

Kontakt

Undrar du något om våra rum, din bokning eller hotellet i övrigt? Eller vill du hellre göra din bokning över telefon? Kontakta oss gärna på telefon eller mejl.

Hotel Royal 
Drottninggatan 67
411 07 Göteborg

031 – 700 11 70

info@hotel-royal.com

Hitta hit

Hotel Royal är beläget i hörnet Drottninggatan-Östra Larmgatan mitt i centrala Göteborg. Hit är det lätt att ta sig oavsett färdmedel: parkeringshus finns mitt emot hotellet och de viktigaste knutpunkterna Centralstationen, Nils Ericsson-terminalen och Brunnsparken ligger bara några hundra meter bort.

Kanalen intill Hotel Royal
Hotel Royals byggnad en solig dag

Beläget i stadskärnan

Det centrala läget gör att du har gångavstånd till det mesta som Göteborg har att erbjuda. Stadens shoppingstråk ligger till exempel precis runt hörnet och du når populära sevärdheter som Avenyn, Ullevi, Trädgårdsföreningen, Göteborgs Operan, Haga, Liseberg och Svenska Mässan på endast några minuter. Men närheten till Göteborgs attraktioner och stadsliv innebär inte automatiskt närhet till stadens oväsen – i vårt lugna kvarter får man chans till avkoppling och en god natts sömn.

Här finns vi:

Hotel Royal 
Drottninggatan 67
411 07 Göteborg

031 – 700 11 70

info@hotel-royal.com